-
Feluri Principale
-
Sarmale în varză – 220 g
-
Pilaf sîrbesc cu ciuperci – 200 g
-
Șnițel de pui – 100 g
-
Tocăniță cu mazare – 200 g
-
Fasole cu ciolan – 100 / 250 g
-
Tocăniță de ceapă cu pui – 120 / 170 g
-
Ceafă porc la grătar – 100 g
-
File porc la grătar – 100 g
-
Piept de pui la grătar – 100 g
-
Escalop a la zingara – 70 / 110 g
-
Ardei umpluți – 200 / 100 / 20 g
-
Chifteluțe marinate – 100 / 100 g
-
Pui cu smântână – 60 / 90 g
-
Pulpe de pui la tavă – 150 g
-
Cârnați la tigaie – 100 g
-
Chifteluțe – 100 g
-
Sote de ficăței – 150 g
-
Tochitură din pulpă de porc – 150 g
-
Varză cu carne – 200 g
-
Tocaniță cu păstăi – 200 g
-
Pulpă de porc la tavă – 150 g
-
Piure de cartofi – 150 g
-
Cartofi prajiți – 150 g
-
Cartofi țărănești – 150 g
-
Pastramă oaie – 100 g
-
Vită la cuptor – 100 g
-
Ficăței la tigaie – 100 g
-
Ficat de porc – 100 g
-
Fasole – 300 g
-
Ciorbe și supe
-
Ciorbă burtă – 60 / 250 g
-
Ciorbă pui – 40 / 260 g
-
Ciorbă perișoare – 40 / 260 g
-
Ciorbă porc – 40 / 260 g
-
Ciorbă de vacută – 40 / 260 g
-
Ciorbă de fasole cu costiță
-
Ciorbă de legume – 300 g
-
Salate
-
Salată de gogoșari – 100 g
-
Salată varză albă – 100 g
-
Salată asortată de murături – 200 g
-
Salată de castraveți murați – 200 g
-
Salată sfeclă roșie – 150 g
-
Salată de roșii, castraveți, ceapă – 170 g
-
Mămăligă – 150 g
-
Smântână – 50 g
-
Mujdei + ardei
-
Chifle