• Feluri Principale

    Sarmale în varză – 220 g

    Pilaf sîrbesc cu ciuperci – 200 g

    Șnițel de pui – 100 g

    Tocăniță cu mazare – 200 g

    Fasole cu ciolan – 100 / 250 g

    Tocăniță de ceapă cu pui – 120 / 170 g

    Ceafă porc la grătar – 100 g

    File porc la grătar – 100 g

    Piept de pui la grătar – 100 g

    Escalop a la zingara – 70 / 110 g

    Ardei umpluți – 200 / 100 / 20 g

    Chifteluțe marinate – 100 / 100 g

    Pui cu smântână – 60 / 90 g

    Pulpe de pui la tavă – 150 g

    Cârnați la tigaie – 100 g

    Chifteluțe – 100 g

    Sote de ficăței – 150 g

    Tochitură din pulpă de porc – 150 g

    Varză cu carne – 200 g

    Tocaniță cu păstăi – 200 g

    Pulpă de porc la tavă – 150 g

    Piure de cartofi – 150 g

    Cartofi prajiți – 150 g

    Cartofi țărănești – 150 g

    Pastramă oaie – 100 g

    Vită la cuptor – 100 g

    Ficăței la tigaie – 100 g

    Ficat de porc – 100 g

    Fasole – 300 g

  • Ciorbe și supe

    Ciorbă burtă – 60 / 250 g

    Ciorbă pui – 40 / 260 g

    Ciorbă perișoare – 40 / 260 g

    Ciorbă porc – 40 / 260 g

    Ciorbă de vacută – 40 / 260 g

    Ciorbă de fasole cu costiță

    Ciorbă de legume – 300 g

  • Salate

    Salată de gogoșari – 100 g

    Salată varză albă – 100 g

    Salată asortată de murături – 200 g

    Salată de castraveți murați – 200 g

    Salată sfeclă roșie – 150 g

    Salată de roșii, castraveți, ceapă – 170 g

    Mămăligă – 150 g

    Smântână – 50 g

    Mujdei + ardei

  • Chifle