• Meniu Varianta I

    I. Aperitiv:

    •      Cașcaval 50 g,  Suncă presată 50 g, Măsline 35 g
    •      Salam sibiu 25 g, Muschi țigănesc 40 g, Icre pe lămâie 40 g
    •      Decor (roșii, castraveți, salată verde) 100 g
    •      Pește marinat 40 g

    II. Cafea

    III. Sărmaluțe în foi de varză cu mamaliguța și ardei iute 180/200g

    IV. Mușchi file la grătar 90g

    •      Cartofi prajiți 100 g,
    •      Salată asortată de sezon 125 g,
    •      3 chifle
  • Meniu Varianta II

    I. Aperitiv:

    •    Cașcaval 40 g,  Icre pe ardei 40 g, Goujon de șalău 50 g, Măsline 30 g
    •    Mușchi file afumat 40 g, Salam de sibiu 25 g
    •    Ruladă din suncă presată cu salată de crudități 50 g
    •    Decor ( roșie, castraveți, salată verde) 100 g

    II. Cafea

    III. File șalău (în folie) la cuptor cu cartofi natur și lămâie 150 g sau file șalău pane cu legume

    IV. Sărmaluțe în foi de varză cu mamaliguță și ardei iute           180/200g

    V. Mușchi file la grătar 90 g

    •    Piept sau pulpă dezosată la gratar 90 g
    •    Cartofi prajiti 100 g, Salată asortată de sezon 125 g,
    •    3 chifle
  • Meniu Varianta III

    I. Aperitiv:

    •    Cașcaval, Salam de Sibiu, Bacon
    •    Telemea, Mușchi file
    •    Salată de crudități rulată în șuncă, Roșie cu salată de vinete, Măsline
    •    Decor (castraveți, salată, ardei)

    II. Cafea

    III. Șalău parizian cu cartofi natur sau crap românesc cu legume sote 150 g

    IV. Sărmaluțe în foi de varză cu mamaliguță și ardei iute           180/200g

    V.  Mușchi file la grătar 90 g

    •     Piept de pui 90 g
    •     Cartofi prăjiți 100 g
    •     Salată asortată de sezon 125 g
    •     3 chifle
    •     Masă aranjată: alune , crochete.
  • Meniu Varianta IV

    I. Aperitiv:

    •    Gujon de pui, Bulete de cascaval, Mușchi file
    •    Roșii umplute cu vinete, Pastramă de pui
    •    Ou umplut cu pate de ficat (maioneza), Măsline
    •    Decor (salată verde, roșii, castraveti)

    II. Cafea

    II. File șalău (in folie) la cuptor 150 g, Cartofi natur și lămâie

    III. Sarmale cu mamaligă, smântână și ardei

    IV. Piept de pui și Ceafă de porc la grătar 90 / 90 g

    •    Cartofi la cuptor cu rozmarin și ulei de măsline 100 g
    •    Salată de sezon 150 g, Chifle
    •    Masă aranjată: Fructe (banane, portocale, struguri)
  • Meniu Varianta V

    I. Aperitiv:

    •    Cașcaval 40 g, Icre pe ardei 30 g, Mușchi file 40 g
    •    Rulou de suncă cu salată de crudități 60 g
    •    Ou umplut cu pateu de ficat cu măsline 50 g
    •    Roșii umplute cu vinete 75 g, Salam de Sibiu 25 g
    •    Decor (salată verde , roșii , castraveți ) 100 g

    II. Cafea

    III. File șalău pane 150 g,  Cartofi natur și lămâie

    IV. Sarmale cu mamaligă, smântână și ardei

    V. Mixed Grill 180 g

    •    Frigărui asortate
    •    Mușchi de porc,  Piept de pui
    •    Legume mexicane 100 g, Salată de sezon 150 g
    •    3 Chifle